Gratis workshop 'Een waardevol en rijk leven'

Graag bieden we u een gratis workshop 'Een waardevol en rijk leven'. Wie wil dit niet?
De essentie van de workshop zijn de ideeën van de The Hero's Journey; Hoe leef je een betekenisvol leven? Wat is uw drijfveer in het leven? Hoe kun je hier aan beantwoorden?

Het niet volgen van uw drijfveer kan leiden tot onvrede, je verlaten of verward voelen, het niet bereiken van stappen in je carrière, problemen hebben in relaties en kan soms zelfs leiden tot (ernstige) gezondheidsproblemen.

De workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over deze unieke manier van trainen en coachen, op zoek is naar andere inzichten en/of geïnspireerd wil raken door het baanbrekende werk van Joseph Campbell, Gustaf Jung, Robert Dilts en Stephen Gilligan. The Hero's Journey is het oversteken van persoonlijke grenzen. Op een eigen manier en tempo.

Na een korte introductie van The Hero's Journey gaat u uw eigen roeping ontdekken, vervolmaken en ervaren. We gebruiken een speelse actieve werkvorm afgewisseld met momenten van bezinning en creativiteit. Ook voor individuele aandacht is voldoende ruimte.

De verblijfskosten (€ 10,-) worden tegen kostprijs in rekening gebracht. U krijgt hiervoor thee, koffie, bronwater en wat lekkers erbij. Ook het gerbuik van de materialen is inbegrepen.

Datum: 8 mei 2011;
Plaats: Dreef 14; Heerhugowaard;
Start: 13:00h
Duur: circa 4,5 uur.


Voorafgaande aan de workshop is er een dansmeditatie 'Nataraj' onder leiding van Henk Roosendaal.
Tijd: 10:00h tot 13:00h Verblijfkosten: € 5,-

Een deel van de verblijfkosten komt ten goede aan het Meester-clown project 2011. Meester-clown Soeth bezoekt kinderen in Russische zieken- en weeshuizen. Zie www.meesterclown.nl.

Vul de velden in en klik op 'Versturen'

---------- Onderstaande velden verplicht ----------
Voornaam:
Achternaam:
E-mail:

---------- Onderstaande velden optioneel ----------
Man/Vrouw: Man Vrouw
Leeftijd:
Postcode (XXXX):

Hoeveel opleidingen Persoonlijke Ontwikkeling heeft u gevolgd?
Aantal opleidingen:
Zo ja, welke:

Met het versturen van de enquete biedt Works 'n Spirit mij een gratis workshop aan op een nader te bepalen moment. De verblijfkosten worden tegen kostprijs in rekening gebracht. Ook geef ik toestemming geregeld informatie te ontvangen van Works 'n Spirit. Ik heb kennisgenomen van de voorwaarden.U bent hier: Gratis workshop

Individueel, begeleiding, coachen, trots, resultaatImpressie zaal

Stoepjee, Dreef, Pater Jan Smitschool, Heerhugowaard, The Hero's Journey

Stoepjee, Dreef, Pater Jan Smitschool, Heerhugowaard, The Hero's Journey